reklama

Téma: jídlo

DámeJídlo.cz dováží do parku nebo k bazénu. Služba rozjíždí pick-up pointy na piknikových místech

Služba DámeJídlo.cz přišla s novinkou - jídlo a... více
Jídlo 0 21.07.2017
Pracovní oběd

Za rok to roztočíme na Letenském kolotoči, říká ředitel Národního technického muzea Karel Ksandr

O Karlu Ksandrovi se říká, že dbá na společenský... více
Páteční oběd 0 21.07.2017
Moje specialita

Jak připravit "opálený krém" Creme brulee? Potřebujete čtyři ingredience, radí šéfkuchař

Podle názvu bychom ho označili za francouzskou... více
Jídlo 0 21.07.2017

Zápisky protivného hosta

Konec jedné Story Malou restauraci s kavárnou uprostřed vilek na pražských Petřinách si mladý kuchař Michal Černý (na obrázku) s manželkou Zuzanou... více
Jídlo 0 21.07.2017
ego!

Dva světy na jednom talíři: Připravte si humra se steakem v duchu módních kombinací surf & turf

To nejlepší ze země a moře, ovšem v gurmánském... více
Jídlo 0 21.07.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Toustové variace u Libeňského mostu

Naše toustárna je malé bistro s pekárnou s velkým výběrem domácího pečiva a plněných toustů a... více
Jídlo 0 20.07.2017
Byznys menu

Restauraci Žofín Garden vládne působivý gril Ofyr

Jedničkou je burger z otevřeného ohně. Potěší i česká klasika jako dozlatova pečená kachna či... více
Restaurace 0 20.07.2017

Notebook Miloše Čermáka: Co nám přebývá ke štěstí?

Jeden můj kamarád poptává na Facebooku zkušenosti, jaké to je být vegetariánem, případně veganem.... více
Notebook miloše čermáka 0 22.07.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Chrám asijských chutí v uličkách Starého Města

Asian Temple ve staroměstské Bílkově ulici vede kosmopolitní tým v čele s indonéským šéfkuchařem.... více
Jídlo 0 20.07.2017

Halušky po valašsku: Připravte si je s restovanou slaninou, kopřivami a smetanou

Halušky se tradičně připravují na Slovensku, ale také na Valašsku. Svůj recept na halušky se... více
Jídlo 0 21.07.2017

Zahrádka na talíři: Mlýnec v létě vsadil na hrášek, meruňky i rybíz. V Bellevue si dáte mořského vlka

Letní zahrádkou se inspiroval šéfkuchař Marek... více
Jídlo 0 18.07.2017
Video

Takhle se vaří pro Petera Sagana. Podívejte se do kuchyně týmu Bora

Při profesionálních závodech je potřeba neustále doplňovat energii. O to se stará tým kuchařů.... více
Zahraniční 0 17.07.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Hotel Kristian pod Boubínem nabízí poctivou šumavskou gastronomii

Ve vesnici Kubova Huť mezi šumavskými kopci... více
Jídlo 0 18.07.2017
ego!

Chuťovka z Marche: Připravte si plněné, obalené a smažené italské olivy

Jsou velké jako křepelčí vejce, mají jemnou pikantní chuť, masitou dužinu a Italové si s nimi umí... více
Jídlo 0 14.07.2017

Zápisky protivného hosta

V salabce jako na Moravě Kdyby ve vzdáleném údolí nevykukovalo "sto" věží hlavního města, Gourmetguru by jen stěží uvěřil, že nestojí uprostřed... více
Jídlo 0 14.07.2017
Pracovní oběd

Zakladatel Liftaga Ondřej Krátký: Nechceme být průtokovým ohřívačem amatérských šoférů

Pro lidi, jejichž životy se odvíjejí ve světě... více
Páteční oběd 0 14.07.2017

V Praze se bude vařit a rozdávat 1000 skleniček džemu zdarma. Z ovoce, které by jinak přišlo nazmar

Nedělní akcí Jam Session chce iniciativa Zachraň... více
Byznys 0 14.07.2017

Letní gastrotipy: Zahradní grilování na Žofíně a opilé zmrzliny

K létu patří grilování a zkoušení neobvyklých příchutí zmrzlin. K obojímu vám proto přinášíme tipy... více
Jídlo 0 13.07.2017
Byznys menu

Pocta tradiční řecké kuchyni v dejvické Kavale

Zatímco italskou restauraci najdete téměř na každém rohu, řeckých podniků je u nás velmi málo.... více
Restaurace 0 17.07.2017
DVTV

Nejvíc mě překvapil luncheonmeat, říká Jan Pivoňka o testování výrobků prodávaných v různých zemích

Značka má být nositelem kvality, ale někdo musí... více
Domácí 0 12.07.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Francouzský trh oslaví desáté narozeniny, na Kampu přiveze vína i neobvyklé maso

Tradiční festival Francouzský trh se letos... více
Jídlo 0 11.07.2017

Novinky mezi kuchařskými knihami: Exotická gastronomie, bezlepkové recepty i nakládání od hub po citrusy

Jaké jsou novinky ve světě kuchařských knih?... více
Jídlo 0 13.07.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Poctivý boršč na statku nedaleko Znojma

Během dlouhé cesty z Moravy se Gourmetguru nedaleko Znojma rozhodl zastavit na pozdní oběd. Zaujal... více
Jídlo 0 13.07.2017
Autor HN

Ptáte se, kdy pro rodiče přestanete být dětmi? A jakou hloupou otázku ještě máte?

Rodiče jsou jako autorizovaný servis. Kdy pro ně přestaneme být dětmi? To je celoživotní otázka bez... více
Autorská strana 0 08.07.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Nejen Bistro připravují hovězí na grilu, brambůrky a tři druhy hrášku

Z nabídky karlínského Nejen bistra doporučujeme... více
Jídlo 0 04.07.2017
Pracovní oběd

Berlín, Las Vegas a Haná: podnikatel a kreativec Radek Holík chce v Olomouci vybudovat startupovou líheň

Mladý podnikatel Radek Holík ukazuje Olomouci,... více
Páteční oběd 0 06.07.2017

Zápisky protivného hosta

Polévka to nezachránila Kavárna s bistrem Caffè Dallucci na Rohanském nábřeží v Praze funguje od ledna. Podle názvu i některých položek v... více
Jídlo 0 30.06.2017
ego!

Steak s vůní lesa: Grilované žampiony portobello se hodí k odlehčené letní večeři

Grilování bez masa je jako oheň bez kouře. Ale existují výjimky. Třeba takové portobello. Jen tak v... více
Jídlo 0 11.07.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Poctivé italské suroviny a netradiční chuťové kombinace v pražské trattorii

Trattoria Aldente Gourmetgurua zaujala skvělou... více
Jídlo 0 19.07.2017
Byznys menu

Znamenitá kuchyně posouvá Nejen Bistro k výšinám

Z nabídky karlínského Nejen bistra doporučujeme tatarák z býčího srdce servírovaný v morkové kosti.... více
Restaurace 0 03.07.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Žebírkov potěší skvělým masem i domácími marinádami

Žebírka vepřová, telecí a hovězí, ale i kuřecí křídla nebo burgry nabízí strašnická restaurace... více
Jídlo 0 19.07.2017

Přehled gastronomických akcí: Kam zajít v červenci?

Sezona gastronomických festivalů je v plném proudu. Kam se v Česku vydat v červenci? K jídlu si... více
Jídlo 0 28.06.2017

Podívejte se, jak v restauraci Pohostinec Monarch připravují výborný tatarák z telecího masa

Před pár týdny otevřený Pohostinec Monarch se... více
Jídlo 0 27.06.2017

Zápisky protivného hosta

Středomoří na Letné Sytě modrá barva dveří a okenic byla v tom teplém slunečném dni obzvlášť lákavá, a tak není divu, že se Gourmetguru to nové... více
Jídlo 0 23.06.2017
ego!

Ušák s vůní louky: Králík na řebříčku je ideální odlehčené jídlo pro letní dny

Má jemné bílé maso, a tak mu sluší trocha výraznějších chutí. Domácí králík vyrůstá na bylinkách. A... více
Jídlo 0 23.06.2017

Jsme aktivní na sociálních sítích, mladí lidé jsou naši budoucí cestující, říká ředitel Českých drah

Železnice má u nás hlubokou tradici ještě z dob... více
Páteční oběd 0 23.06.2017
Byznys menu

Na Perštýn se vrátila monarchie. Kuchyně nabízí novou podobu jídel z přelomu 19. a 20. století

Před pár týdny otevřený Pohostinec Monarch se... více
Restaurace 0 26.06.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: La Loca představila zmrzlinu s příchutí rýže basmati. Med se v restauraci nabírá z pláství

Většinu pokrmů z menu restaurace La Loca si hosté... více
Jídlo 0 20.06.2017

Jak se peče valašský frgál: Naplnit ho můžete ovocem, tvarohem i zelím

Frgál patří společně se slivovicí či polévkou kyselicí k nejtypičtějším krajovým specialitám na... více
Jídlo 0 21.06.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Zlatá Praha připravují kuřecí prso se zeleninou a lanýžovou pěnou

Zlatá Praha na střeše pětihvězdičkového hotelu... více
Jídlo 0 20.06.2017

Zápisky protivného hosta

Křidýlko, burger, nebo žebírko? Šéfkuchař Pavel Matseushuk, jenž dříve působil v žižkovských podnicích Trattoria La Casa či Guston, otevřel na rohu... více
Jídlo 0 16.06.2017
ego!

Zdravý trend kvašení zeleniny se vrací: Připravte si candáta s fermentovaným pórkem

Candát je skvělá a zdravá ryba už sama o sobě.... více
Jídlo 0 16.06.2017
Byznys menu

Zlatá Praha v novém hávu. Kuchařský tým vsadil na české farmáře

Zlatá Praha na střeše hotelu InterContinental se po zásadní proměně znovu otevřela veřejnosti.... více
Restaurace 0 20.06.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v Pivovaru Národní připravují kuřecí prso se salátem

V Pivovaru Národní boduje rustikální koleno na pivě. V nabídce je i kilový steak se šesti pivy a... více
Jídlo 0 13.06.2017
Pracovní oběd

Němci o Češích moc nevědí, říká zpravodaj ARD. Snaží se to změnit svým videoblogem

Když Němci něčemu nerozumí, neříkají, že je to pro ně "španělská", nýbrž "česká vesnice". A právě... více
Páteční oběd 0 09.06.2017

Zápisky protivného hosta

Tour de France v Le terroir V čele kuchyně francouzské restaurace Le terroir v pražské Vejvodově ulici stáli v minulosti třeba takoví vyhlášení... více
Jídlo 0 09.06.2017
ego!

Minutka předsudků zbavena: Připravte si zdravá drůbeží játra s pošírovaným vejcem

S oblibou si je připravujeme jako klasickou rychlovku, když je třeba uvařit opravdu bleskově. Játra... více
Jídlo 0 09.06.2017

Některé špičkové restaurace si pěstují vlastní zeleninu. Jiné zase piraně

Dvaatřicetiletý šéfkuchař Diego Callegos ze španělského michelinského restaurantu Sollo nedělá... více
Jídlo 0 08.06.2017
  Celkem nalezeno: 2596.
 
 Zobrazuji: 1 - 48. Další>    Konec>>
reklama

Žebříčky NejčtenějšíaNejoblíbenější

reklama
reklama