Na mořské plody a ryby si Gourmetguru rád zajde do italské restaurace Aromi na pražském náměstí Míru, která zde funguje od roku 2005. S příchodem jara si podnik nachystal hned několik překvapení.

Jedním z nejzásadnějších je postup kuchaře Petra Špejzla, který v restauraci vaří už čtyři roky, na pozici šéfa kuchyně. Během své kuchařské praxe absolvoval Špejzl mnoho pracovních stáží v Irsku a působil například v síti hotelů Four Seasons či v americkém Houstonu.

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se