Jiří Nosál též vlastní jednu z nejlepších pražských cukráren, Saint Tropez ve Vodičkově ulici.
Tabulky čokolády, tabulky v Excelu. Malinové makronky, multikanálový marketing.
Svět cukráře a byznys konzultanta Jiřího Nosála vyzývá k úvahám o životní rovnováze.
A také o hranici, která dělí praxi od mistrovství.
Máte cukrárnu? Vážně? A umíte třeba vlastnoručně ukoulet pralinku?"
"Jsem vyučený cukrář. Takže ano, pralinku zvládnu. Nedávno jsem pro naše zákazníky dokončil vyřezávané Fabergého vejce, zdobené jedlým zlatem."
Jiří Nosál (45)
◼ Je majitelem firmy Assisto Consulting, zároveň pracuje jako byznys konzultant společnosti SAS Institute.
Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Nově všechny články v audioverzi
Související články
Byznys menu
Chorvatský mlýn si již dvě dekády drží pověst jedné z nejlepších balkánských restaurací v metropoli. Na jídelním lístku rozhodně nechybí...
26. 4. 2017 ▪ 4 min. čtení
ego!
Dezert s chutí vyzrálého ovoce a v barvách podzimní sklizně jako by se vynořil z mlhy. Maracujový sorbet s kaštanovou pěnou a dýňové chutney si...
4. 11. 2016 ▪ 5 min. čtení
ego!
Pětadvacetiletá Zuzana Černá se třikrát stala mistryní České republiky v degustaci kávy. Odjela dokonce na kávovou farmu do Nikaraguy, kde...
1. 11. 2016 ▪ 2 min. čtení