Už je to tři čtvrtě roku, co se italský šéfkuchař a televizní hvězda Emanuel Ridi přestěhoval ze své dejvické restaurace do centra Prahy. V horním cípu Dětského ostrova otevřel podnik pojmenovaný podle toho, jak mu říkají Češi: prostě Manú. Koncept zůstal podobný, Ema­nuel stále nabízí italskou, případně obecně středomořskou kuchyni připravenou z čerstvých surovin. Jen v atraktivnějším prostředí s úchvatným výhledem na nábřeží v čele s Tančícím domem.

Se šéfem České spořitelny Tomášem Salomonem se scházíme v pravé poledne. O místě pro společný oběd prý dlouho přemýšlel, mezi finálními kandidáty byla i malostranská hospůdka U Magistra Kelly, kde podle něj mají ty nejlepší utopence v Praze.

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se