Tentokrát jsme se podívali do "inkubátoru" budoucích kuchařských hvězd. Představujeme osm mladých mužů, jejichž "zlatý čas" na domácí kulinářské scéně teprve přijde. A možná to nebude dlouho trvat. V naší minisoutěži, v níž rozhodovaly nominace předních českých šéfkuchařů, zvítězil s převahou Přemek Forejt z olomouckého Entrée Restaurantu. A jako cenu pro šampiona jsme mu věnovali obálku ega! Lepší dárek jsme pro něj neměli, a navíc nás to nic nestálo.

Takže jinak velmi zajímavá ředitelka startupové firmy Gamee Božena Řežábová, s níž jsme vedli rozhovor, ostrouhala.

Stejně jako česnek medvědí, jenž se mohl poprvé v dějinách žurnalistiky dostat na titulní stránku celostátního periodika. Ale měl smůlu.


 


Titulní strana: vizuální oddělení HN