Grand Restaurant čeří vody

O dalším vydání Maurerova Grand Restaurantu se bude určitě hodně mluvit. V první desítce podle hodnotitelů "z ulice" je totiž několik podniků zajímavých snad pouze tím, že se octly právě tam, kde se octly − například děčínský podnik Kristin Hrádek nebo jičínská hotelová restaurace U Dělové koule 1866. Jakkoliv Gourmetguru soudí, že tyto podniky nejsou špatné (minimálně podle jídla, které prezentovali jejich kuchaři na slavnostním vyhlášení), stále více se ukazuje, že Grand Restaurant je takový Český slavík restauračního byznysu. A všichni víme, jak Český slavík dopadl. Pokud ale něco smysl má, je to rozhodně žebříček odborné poroty, který Maurerův průvodce každoročně obsahuje. Letos organizátor porotu očistil od šéfkuchařů a majitelů podniků. I díky tomu je tenhle žebříček opravdu skvělý pro ty, které zajímá aktuální kvalita většinou již prověřených podniků.

Zbývá vám ještě 80 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se