Trvalo to přes deset měsíců, než technologové ve frýdecko-místecké Marlence našli to správné složení ideální moučné směsi pro svůj nový bezlepkový dort. Výsledek se ale podle majitele a ředitele firmy Gevorga Avetisjana povedl natolik, že kvůli inovované gluten-free Marlence koupí druhou výrobní linku.

"Poptávka po našich bezlepkových dortech původně přišla od prodejců z USA. Už teď, v prvním týdnu výroby, ale máme objednávky prakticky z celého světa. Ten zájem je obrovský," říká Avetisjan.

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se