Kobe má Jet Set

Jednou z největších záhad, které Gourmetguru zažívá, je restaurace Kobe. Koncept, jenž dává dohromady sushi a steaky, by se ještě jakž takž dal pochopit, ale to, jak (dnes už skupina restaurací) manévruje ve svém cílení na hosty, už je čirá záhada. První pobočka na Václavském náměstí rozhodně neukazovala na snahu nějak dramaticky expandovat, následovaly ovšem další − v Obchodním centru Chodov, v Pánské pasáži na Ovocném trhu, jež mezitím skončila, a nyní skupina převzala známý, ale ne zrovna prosperující podnik Jet Set na pražském Andělu. Kobe není vyloženě špatná restaurace, je to ale jeden z těch podniků, které si tak nějak dost složitě oblíbíte. Bude proto velmi zajímavé vidět, jak si poradí s komplikovaným prostorem na pražském Andělu.

Zbývá vám ještě 80 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se