- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Nově všechny články v audioverzi
Zápisky protivného hosta: Bezová limonáda není, bez ještě nekvete
[name_short]
[notes.note_1]
[notes.note_2]
[name]
[notes.note_1]
[email]
Přihlášený uživatel
[number]
Platnost do: [valid.month]/[valid.year]
Možnost kdykoliv zrušit
Upozornění 2 dny před automatickou obnovou předplatného
Odesláním objednávky beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů, a souhlasím se Všeobecnými obchodními podmínkami vydavatelství Economia, a.s.
Beru na vědomí, že budu dostávat obchodní sdělení, týkající se objednaných či obdobných produktů a služeb společnosti Economia, a.s. Odmítnout zasílání
Můžete si prohlédnout kompletní nabídku,
která obsahuje předplatné i na delší období a tištěné vydání.
Jste přihlášený
Pokud potřebujete poradit, napište nám, nebo zavolejte na +420 233 071 111
Pokud potřebujete poradit, napište nám, nebo zavolejte na +420 233 071 111
Gourmetguru překonal strach z obědu v turistické zóně a v Českém Krumlově zašel do jednoho z hostinců s výhledem na meandrující Vltavu.
Majitel Bugsy's Baru Václav Vojíř vymyslel geniální soutěž: Kdo první vypije třicet lahví šampaňského Dom Perignon, jede do Champagne na výlet.
A nakonec jeden objev: restaurace Lavande v Praze na Smíchově, kde vám teď nedají bezovou limonádu, protože bez ještě nekvete.
Zbývá vám ještě 95 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
Máte již předplatné?
Přihlásit se
Související články
Fotogalerie
Skvělý záběr pouličního kuchaře v malajsijském Kuala Lumpuru od australského fotografa Davida Griffena zvítězil v letošním ročníku prestižní...
12. 5. 2015
ego!
Restaurace Jelica v zastrčeném Zlíchově podává vyhlášenou srbskou pljeskavicu
Šéfkuchař restaurace Jelica kombinuje tradiční srbskou kuchyni s vitariánským jídlem. Interiér zdobí vyšívané ubrusy, malované talíře nebo lampy...
16. 10. 2015 ▪ 3 min. čtení
Recept
Chřest z bavorského regionu Franky je pokrm králů i všelék chránící před bouřkou
O prvním chřestu už byla na těchto stránkách řeč, teď tahle křehká jarní zelenina kraluje naplno. Farmářským trhům, domácím jídelníčkům i...
8. 5. 2015 ▪ 4 min. čtení
ego!
Dýška jsou jako aplaus v opeře. Sluší se ocenit pěveckou hvězdu i orchestr
Nejštědřejšími dárci dýšek jsou Američané a Kanaďané, naopak nejméně prý platí Italové, Francouzi a Němci. Proč se po roce 2000 stále udržuje...
8. 5. 2015 ▪ 12 min. čtení
Byznys lunch
Šéf Bontonfilmu Palán má rád Jiřího Wolkera a básně nejen čte, ale i píše
Ředitel Bontonfilmu Martin Palán má slabost pro Ameriku. Na vysoké škole si přivydělával tím, že turisty, převážně Američany, provázel po Praze....
7. 5. 2015 ▪ 6 min. čtení
Téma: restaurace
Den navíc nepomohl. Podnikatelům v gastru se nedařilo ani v únoru. Kdo je výjimkou?
Ačkoliv měl letošní únor o den víc, tržby hospodským a dalším podnikatelům v gastronomii v porovnání s loňskem klesly o procento. Pokračuje tak trend z počátku roku, kdy jim v lednu tržby meziročně spadly o pět procent. Jde o data bez započítání...
27. 3. 2024 ▪ 3 min. čtení
Hokejové mistrovství světa pomůže českým hotelům. Hlásí téměř plnou obsazenost a za ceny o desítky procent vyšší
21. 3. 2024 ▪ 4 min. čtení
Platby kartou neznamenají nižší spropitné. Co o „dýšku“ rozhoduje a kdy ho lidé dávají nejčastěji?
8. 2. 2024 ▪ 4 min. čtení
Glosa Julie Hrstkové
Země cash only aneb Česká verze konzervativismu v ryzí podobě
6. 2. 2024 ▪ 2 min. čtení
Pro podniky to může být rozdíl mezi životem a smrtí. Itálie chce regulovat internetová hodnocení restaurací a hotelů
31. 1. 2024 ▪ 2 min. čtení
Téma: restaurace
Den navíc nepomohl. Podnikatelům v gastru se nedařilo ani v únoru. Kdo je výjimkou?
Ačkoliv měl letošní únor o den víc, tržby hospodským a dalším podnikatelům v gastronomii v porovnání s loňskem klesly o procento. Pokračuje tak trend z počátku roku, kdy jim v lednu tržby meziročně spadly o pět procent. Jde o data bez započítání...
27. 3. 2024 ▪ 3 min. čtení
Hokejové mistrovství světa pomůže českým hotelům. Hlásí téměř plnou obsazenost a za ceny o desítky procent vyšší
21. 3. 2024 ▪ 4 min. čtení
Platby kartou neznamenají nižší spropitné. Co o „dýšku“ rozhoduje a kdy ho lidé dávají nejčastěji?
8. 2. 2024 ▪ 4 min. čtení
Glosa Julie Hrstkové
Země cash only aneb Česká verze konzervativismu v ryzí podobě
6. 2. 2024 ▪ 2 min. čtení
Pro podniky to může být rozdíl mezi životem a smrtí. Itálie chce regulovat internetová hodnocení restaurací a hotelů
31. 1. 2024 ▪ 2 min. čtení
Vybíráme z HN
Stavba
Nejčastější chyby podle Ferdinanda: sezení na terase, automatická závlaha či málo jahod a pokory
Ferdinand Leffler je zahradní architekt a zakladatel ateliéru Flera. Je známý z pořadu České televize Ferdinandovy zahrady.
17. 4. 2024 ▪ 4 min. čtení
ČEZ zažaloval ČNB. Kvůli tomu, že mu dala milionovou pokutu za zatajení informace
Polostátní energetická společnost ČEZ zažalovala Českou národní banku (ČNB) kvůli milionové pokutě uložené za pozdní zveřejnění informace, která...
20. 4. 2024 ▪ 3 min. čtení
V noci se bitcoin zlomově „rozpůlil“. Co to znamená pro jeho další cenový vývoj?
V noci na sobotu se odehrálo napjatě vyhlížené „půlení“ bitcoinu. V celé historii této nejstarší a nejrozšířenější kryptoměny teprve...
20. 4. 2024 ▪ 6 min. čtení
Ranní brífink
Komu patří Karsit? Románová detektivka z reálného života českého byznysu
V Ranním brífinku se podíváme na příběh strojírenské firmy Karsit z východních Čech, kolem níž se točí pozoruhodný spor dědiců i zájemců o její...
19. 4. 2024 ▪ 08:53 min.