Secret of raw se zaměřuje na syrovou stravu, jejíž tepelná úprava nepřesáhne 42–45 °C. Vitariáni, jak si říkají lidé stravující se výhradně tímto způsobem, věří, že syrové jídlo je pro lidské tělo přirozené a zachovává si důležité vitaminy a enzymy. Řada lékařů a vědců má jiný názor, ale to si nechme na jindy.

Václav Frič zvládá kance se šípkovou ve své Pekárně výtečně - čtěte ZDE

Brněnské sushi restauraci Koishi se zcela nepodařilo udržet standard - čtěte ZDE

Návštěva takové restaurace je ovšem zážitek i pro běžného "všežravce". Nejde o nakrájenou mrkev či papriku, ale o sofistikované pokrmy, u nichž stěží uhodnete, z čeho se vlastně skládají. Dobrý nápad, jak si občas odlehčit jídelníček a nasát inspiraci...

null

Byli jste v poslední době na zajímavém obědě či večeři? Nebo se chystáte? Schovejte si účtenku, vyfoťte si objednaná jídla a pošlete nám i s komentáři, co vám chutnalo/nechutnalo a proč.

Pro správnou funkčnost povolte javascript ve Vašem prohlížeči