Chrám hovězího masa. Nejspíš tak se dá nejlépe popsat restaurace Čestr, kde podle českého šéfa automobilky Jaguar Land Rover Alexandera Vyseka dělají ty nejlepší steaky v Praze. A asi není sám, protože i v běžném pracovním dni je tu přes obědy plno.

Čestr, který dostal vtipně jméno podle tuzemského plemene český strakatý skot, se od ostatních steakhousů liší hlavně tím, že nabízí i jinde opomíjené kousky hovězího. Zdá se, že tu opravdu dokážou zpracovat celou krávu.

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se