Ve zbrusu nové restauraci Vinohradský pivovar si stylově objednává malé pivo. Přestože je z podniku ještě cítit jistá nezabydlenost, Richard Olehla ho stihl už několikrát vyzkoušet. Nově otevřené restaurace má totiž nejraději.

"Nesedí mi zavedené podniky, kde číšníci plují prostorem a člověk se musí tvářit hrdě. Naopak v nových restauracích mám pocit, že se obsluha i kuchaři snaží, aby prorazili. Navíc se nemusíte prát o místo u stolu," vysvětluje energický manažer.

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se