Šéfkuchař "japonská majonéza" a zhrzený restaurant Dish

Známý český kuchař Dalibor Navrátil si mezi kolegy - ne vždy přejícími - vysloužil přezdívku "japonská majonéza". Vděčí za to propagačnímu videu jisté nejmenované firmy vyrábějící kuchyňské přístroje, kde po pravdě řečeno dost neuvěřitelným způsobem ukazuje, jak se dělají burgery. Pokrm nikoli původně americký, nýbrž japonský, což je jedno z odhalení zmíněného videa. Stanovisko města Hamburk, které tomuhle pokrmu dalo název, se gourmetguruovi získat nepodařilo.

Zbývá vám ještě 80 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se