Posledních pět měsíců týden co týden chodím na pracovní obědy s manažery a podnikateli. Bavím se s nimi o byznysu, ale také o jejich zájmech, o tom, co považují v životě za důležité. Naše rozhovory vycházejí každý čtvrtek v Hospodářských novinách.

Už jsem poobědvala s šéfem luxusních aerolinek, finanční ředitelkou pojišťovny, majitelem digitální agentury i s šéfkou nadace. Hlavním důvodem ale není vztah k jídlu, zásadní je příběh. Zajímá mě, jak přemýšlejí, co je baví i co je může trápit. Jídlo vytváří k takovým rozhovorům skvělé podmínky.

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se