Je velmi zajímavá, tahle doba. Restaurační byznys se díky televizi stal byznysem celebritním a lidé, kteří neumí nic jiného než kohouta na víně (ale zase ho umí tak, že po jeho pozření omdlíte štěstím), se stali globálními celebritami s vlastními televizními programy, sítěmi restaurací a jejich obličeje jsou na omáčkách do špaget a dalších věcech.

Mnoho lidí na to nadává jako na symbol rozežrané doby, která si libuje v předražování a hysterickém vylepšování něčeho, co je pro nás všechny základní nutností. Ale přesto - pobyt v dobré restauraci je zážitek a zážitky máme všichni rádi.

Zbývá vám ještě 60 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se