Designová restaurace Čestr v budově bývalého Federálního shromáždění otevřela teprve před rokem.

Už dnes je ovšem mezi pražskými gurmety vyhlášená hovězím masem. Na prvním místě tu ovšem nejsou steaky, ale obyčejnější jídla z masa českých strakatých krav.

Famózní je například pomalu pečené hrudí s majoránkou nebo kolínko pečené na černém pivě s máslem a cibulí. Vynikající přílohy, z nichž některé se názvy podobají tomu, co známe z českých školních jídelen, výborným jídlům zdatně sekundují. Chlupaté knedlíky servírované s dozlatova vypečenou cibulkou, která na patře polechtá příjemnou sladkou chutí, se hodí snad ke všemu a výborné by byly i jen tak.

Zbývá vám ještě 50 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se